Nowa karta Sezonowa Zielona Rezydencja

  1. Strona Główna
  2. Hotel
  3. Wydarzenia
12 kwietnia 2018

Wiosna w sercu, za oknem i na talerzach! Nasza Sezonowa Karta – Zielona Rezydencja to autorska propozycja Szefa Kuchni Mariusza Malinowskiego, będąca swego rodzaju pomostem łączącym miłość do śląskiej kuchni z odległą, wykwintną Francją. 

Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie: zarówno wielbiciele ryb, jak i delikatnych, mięsnych dań w niecodziennych odsłonach. Zaskoczy Was również deser z białą czekoladą, którego po prostu trzeba spróbować.

Zatem rozsiądźcie się wygodnie w naszym malowniczym ogrodzie i delektujcie się Zieloną Rezydencją!

  • Przystawka: Pescaccio z łososia z tarogiem i chrzanem  
  • Zupa: Ogórkowa z makrelą, kremem chrzanowym i fioletowym ziemniakiem
  • Danie główne: Udko z królika, puree z pietruszki, sałatka ze szpinaku, sos agrestowy –
  • Deser: Risotto z białą czekoladą
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij