Poziomki od Magdy Gessler

  1. Strona Główna
  2. Hotel
  3. Wydarzenia
  4. Szczegóły aktualności
30 czerwca 2016

30 czerwca w ogródku Restauracji u Fukiera w Warszawie odbyła się premiera przewodnika Magdy Gessler Poziomki 2016/2017. Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce? wydanego przez Wydawnictwo Empik oraz uroczyste nagrodzenie najlepszych z najlepszych.

Nie mogło nas tam zabraknąć! Na Starym Rynku w Warszawie, kolejny raz wyróżnialiśmy się nie tylko nieposkromioną energią ale i regionalnym bufetem pełnym smakołyków.

Razem z zespołem pracowników Rezydencji po odbiór nagrody przyjechali Właściele Hotelu Państwo Arkadiusz i Beata Zdebel wraz wraz z synem, Panem Dacjuszem i jego żoną, Panią Martą.

Rezydencja-Luxury-Hotel-Pozomki-2016-miniSzef Kuchni Mariusz Malinowski częstował Gości: gaspaccio, chłodnikiem z krewetką, pastrami z majonezem botwinkowo - rabarbarowym, pâté z ...z wątróbki z chałką tymiankową, galertem z cebulą marynowaną i ozorkami ze śliwkami.
Szaleństwo smaków!! Ryszard Brol, Mistrz Cukiernictwa przygotował dla warszawskiej śmietanki: swoje słynne praliny, obłędną czekoladę, bezy, oraz swojski, tradycyjny chleb.
Goście byli zachwyceni nie tylko smakiem śląskich specjałów, ale i energią płynącą z naszych Rezydencyjnych Mistrzów kulinarnych.

Na Starym Rynku udało się nam spotkać wiele polskich gwiazd, które chętnie nie tylko kosztowały naszych specjałów, ale i fotografowały się z naszą uśmiechniętą liczną załogą.

Rezydencja Luxury Hotel**** otrzymała w przewodniku 3 Poziomki za Hotel i 3 za Restaurację. To najwyższe wyróżnienie otrzymały tylko dwa inne polskie hotele

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij