Gotowanie pod okiem Szefa Kuchni jest dziecinnie proste?

  1. Strona Główna
  2. Hotel
  3. Wydarzenia
  4. Szczegóły aktualności
30 sierpnia 2021

Przekonali się o tym Podopieczni Domu Dziecka Tęcza. Krystian Cieśla - nasz Szef Kuchni uczył i inspirował najmłodszych. Czy wśród nich są kolejni mistrzowie kulinarni? Tego nie wiemy, ale zabawa była przednia! 

Po nauce i zabawie przy przygotowywaniu tortilli przyszedł czas na najpyszniejszy punkt programu - degustację! Miała ona miejsce na tarasie - nasz ogród pełen był śmiechu i dziecięcej radości, dzięki temu rozkwitł jeszcze pełniej. 

 

Cieszymy się, że inicjatywa podjęta wraz z fundacją Śląskie Anioły mogła uprzyjemnić ostatnie chwile wakacji i dodać sił przed rokiem szkolnym. 

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij