ga('create', 'UA-3789282-27', 'auto'); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('send', 'pageview');

Prom ball

  1. Home page
  2. Parties
  3. Prom ball

Prom

Serdeczny druhu przybywaj, wesela z nami zażywaj! Skończymy o pianiu kura, później już tylko – matura!

Prom
Prom

Opinie

Bardzo polecam do organizowania imprezy studniówkowej! Piękna sala robiąca niezapomniany klimat oraz obsługa która zawsze pomagała niezależnie od godziny! Profesjonalizm, dostępność ... Daniel Matys , Facebook
Bardzo elegancki wystrój, szybka obsługa i przepyszne jedzenie - to wszystko sprawiło, że nasza studniówka była niezapomnianym przeżyciem! Karolina Konieczna, Facebook
Idealne miejsce na studniówkę, przepiękny wystrój, wyśmienite jedzenie oraz bardzo miła obsługa to wszystko sprawiło ze wieczór był niezapomniany!  Natalia Markiewicz , Facebook
Najlepsze miejsce do organizacji studniówki, bardzo dobre jedzenie i piękny wystrój. Kelnerzy z klasą i kulturą.  Weronika Kowolik , Facebook

Original kitchen

Tasty meals and snacks will be prepared by titled Chef Mariusz Malinowski. On the tables there will be fresh fruit, delicious desserts and pastries baked on site. Menu: 160 PLN / per person.
Original kitchen
Original kitchen

Professional video filming, price from 1700 PLN

The prom best quality will be taken care of by the professional operators, equipped with DSLR reflex cameras, image stabilizing equipment (flycam, slider) and a crane camera (with 2 operators and more). Sound is recorded separately using a 4-track recorder. Each class gets a memory stick with the HD film.

Professional photography from 1200 PLN

Special moments at the right time and from the best perspective will be seized (captured) by a skilled photographer. Group sessions in pairs and the photographic report from the prom ball starting from from 1200 PLN/ per group. In the case of filming options combined with photography – film from Żakinady FOR FREE!

Zostaw nam swój kontakt. Oddzwonimy do Ciebie!

* required field

Newsletter
Subscribe to our newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close