- można było skosztować pysznych bufetów przekąskowych z różnych stron świata,
- rozsmakować się w autorskich dziełach cukierniczych,
- poznać smaki Tortu Mistrza Cukiernictwa, Ryszarda Brola.

Pomogę w organizacji najdrobniejszego szczegółu Waszej uroczystości, by wszystko było tak, jak sobie wymarzyliście
Marta Krupa, Specjalistka ds. Organizacji Przyjęć
Nie ma rzeczy niemożliwych! W Rezydencja Luxury Hotel**** już wielokrotnie udowodniliśmy, że chcieć to znaczy móc. Oryginalny pomysł, atrakcja weselna, jakiej świat jeszcze nie widział? Porozmawiajmy, co mogę dla Was zrobić!
Ewa Góra, Dyrektor Generalny Hotelu
Zapraszam do degustacji kulinarnych nowości weselnych! Zapewniam, że Bufet z Portofino zachwyci Konersera o najbardziej wysublimowanym smaku! Przekonajcie się sami!
Mariusz Malinowski, Szef Kuchni
Wesele z lokalnymi, naturalnymi, wiejskimi wyrobami? Jestem na TAK! Przekonam Was, że Bufetu Wiejskiego nie może zabraknąć na Waszym Weselu!
Roman Miś, Zastępca Szefa Kuchni
Zniewolę Was słodkimi rarytasami z najwyższej półki! Emotikon wink Bufet Króla Jubilerów, Cartiera czeka!
Ryszard Brol, Mistrz Cukiernictwa
Dziękujemy, że byliście z nami!