Zdobywamy Poziomki Magdy Gessler

Book on-line
Arrival 02
jul '20
Departure 03
jul '20
Wprowadź kod i uzyskajdo -20%
  1. Home page
  2. News details
03 august 2015

3 sierpnia w Restauracji u Fukiera w Warszawie odbyła się premiera przewodnika Magdy Gessler 151 najlepszych restauracji i hoteli w Polsce, wydanego przez Wydawnictwo Pascal.

Goście Magdy Gessler uczestniczący w wydarzeniu mieli okazję zasmakować się w legendarnej już kuchni Mariusza Malinowskiego i słodkościach Ryszarda Broll, naszego Mistrza Cukiernictwa.

Ogromnym zaskoczeniem dla nas było, iż zaproszeni na premierę Goście rozpoznają nas i nasz hotel. To zasługa Pani Magdy Gessler, która podczas swoich licznych podróży po Polsce ciepło wspomina wizyty w Rezydencja Luxury Hotel****.

Rezydencja Luxury Hotel**** otrzymuje w przewodniku 3 Poziomki za Hotel i 3 za Restaurację. To "Wybitnie" w 3 stopniowej klasyfikacji jakości zastosowanej przez autorkę.

"Urzekła mnie hotelowa recepcja, prowadzona z klasą, zapewniająca gościowi maksimum dyskrecji i komfortu. To wciąż rzadkość, nie tylko w Polsce, ale i na świecie. Prawdopodobnie nie ma w Polsce czystszego hotelu. Dzięki temu jest to hotel perfekcyjnie zorganizowany, pełen taktu i wyczucia potrzeb gościa" - pisze Pani Magda uzasadniając przyznanie 3 Poziomek w kategorii Hotel.

"Rezydencja w Piekarach zachwyca też swoja kuchnią. Szefem kuchni jest tu Mariusz Malinowski - najlepszy kucharz francuski w śląskiej wersji. Odpowiedzialny, zaangażowany, pracujący bez przerwy. Największe wrażenie robią tu jednak na mnie śniadania, podane z finezja i fantazją - pyszne, świeże. zjawiskowo udekorowane jadalnymi kwiatami" - dodaje Magda Gessler argumentując 3 Poziomki, tym razem dla naszej Restauracji.

Newsletter
Subscribe to our newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close