Poziomki od Magdy Gessler

Book on-line
Arrival 02
jul '20
Departure 03
jul '20
Wprowadź kod i uzyskajdo -20%
  1. Home page
  2. News details
30 june 2016

30 czerwca w ogródku Restauracji u Fukiera w Warszawie odbyła się premiera przewodnika Magdy Gessler Poziomki 2016/2017. Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce? wydanego przez Wydawnictwo Empik oraz uroczyste nagrodzenie najlepszych z najlepszych.

Nie mogło nas tam zabraknąć! Na Starym Rynku w Warszawie, kolejny raz wyróżnialiśmy się nie tylko nieposkromioną energią ale i regionalnym bufetem pełnym smakołyków.

Razem z zespołem pracowników Rezydencji po odbiór nagrody przyjechali Właściele Hotelu Państwo Arkadiusz i Beata Zdebel wraz wraz z synem, Panem Dacjuszem i jego żoną, Panią Martą.

Rezydencja-Luxury-Hotel-Pozomki-2016-miniSzef Kuchni Mariusz Malinowski częstował Gości: gaspaccio, chłodnikiem z krewetką, pastrami z majonezem botwinkowo - rabarbarowym, pâté z ...z wątróbki z chałką tymiankową, galertem z cebulą marynowaną i ozorkami ze śliwkami.
Szaleństwo smaków!! Ryszard Brol, Mistrz Cukiernictwa przygotował dla warszawskiej śmietanki: swoje słynne praliny, obłędną czekoladę, bezy, oraz swojski, tradycyjny chleb.
Goście byli zachwyceni nie tylko smakiem śląskich specjałów, ale i energią płynącą z naszych Rezydencyjnych Mistrzów kulinarnych.

Na Starym Rynku udało się nam spotkać wiele polskich gwiazd, które chętnie nie tylko kosztowały naszych specjałów, ale i fotografowały się z naszą uśmiechniętą liczną załogą.

Rezydencja Luxury Hotel**** otrzymała w przewodniku 3 Poziomki za Hotel i 3 za Restaurację. To najwyższe wyróżnienie otrzymały tylko dwa inne polskie hotele

Newsletter
Subscribe to our newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close