Sabrage to wyjątkowo efektowna technika otwierania szampana (i innych win musujących), która znana jest już od stuleci. Polega ona na umiejętnym ścięciu szyjki butelki szablą w taki sposób, by kołnierzyk butelki wraz z korkiem odfrunął w powietrze. Ważny jest kąt nachylenia, znajomość odmian szampana, ciśnienia jakie znajduje się pod korkiem i oczywiście miejsca cięcia butelki.
Nasi wyszkoleni kelnerzy posługują się klasyczną szablą by otworzyć i zaserwować pełnego drobnych bąbelków, francuskiego szampana Mumm. Jeśli cenisz sobie szlachetne detale i lubisz zaskakiwać swoich gości niecodziennymi atrakcjami, będzie to idealne rozwiązanie na Twoje przyjęcie- ukoronuj swój wielki dzień wyjątkowym toastem.
In order to provide services at the highest level, the Service uses cookies stored in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy.
By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by REZYDENCJA Beata, Arkadiusz Zdebel S. C., ul. Stara 1, 41-940, Piekary Śląskie, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in the settings.