ga('create', 'UA-3789282-27', 'auto'); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('send', 'pageview');

Weselne Degustacje 2016

  1. Strona Główna
  2. Hotel
  3. Wydarzenia
  4. Szczegóły aktualności
16 kwietnia 2016

W przestrzeni pełnej słodyczy, gdzie tylko rozkosz, a czas się nie liczy, stanęli oni. Stanęli nieco skonsternowani - pierwszy dylemat przed Małżonkami: babeczkę, koktajl czy ten deserek?

16 kwietnia br. poświęciliśmy "Miłosnej Kuchni Rezydencji". W ten dzień pomagaliśmy przyszłym Małżonkom w wyborze niepowtarzalnych atrakcji kulinarnych:
  • można było skosztować pysznych bufetów przekąskowych z różnych stron świata,
  • rozsmakować się w autorskich dziełach cukierniczych,
  • poznać smaki Tortu Mistrza Cukiernictwa, Ryszarda Brola.
Poza atrakcjami kulinarnymi, Studio Florystyczne Angelo przedstawiło najnowsze trendy florystyczne, a wypożyczalnia samochodów Vivicar pokazała swoje stylowe limuzyny.
 
Na Gości czekała Niezastąpiona piątka Ekspertów ds. Wesela Idealnego! 
 

Pomogę w organizacji najdrobniejszego szczegółu Waszej uroczystości, by wszystko było tak, jak sobie wymarzyliście
Marta Krupa, Specjalistka ds. Organizacji Przyjęć

Nie ma rzeczy niemożliwych! W Rezydencja Luxury Hotel**** już wielokrotnie udowodniliśmy, że chcieć to znaczy móc. Oryginalny pomysł, atrakcja weselna, jakiej świat jeszcze nie widział? Porozmawiajmy, co mogę dla Was zrobić!
Ewa Góra, Dyrektor Generalny Hotelu

Zapraszam do degustacji kulinarnych nowości weselnych! Zapewniam, że Bufet z Portofino zachwyci Konersera o najbardziej wysublimowanym smaku! Przekonajcie się sami!
Mariusz Malinowski, Szef Kuchni

Wesele z lokalnymi, naturalnymi, wiejskimi wyrobami? Jestem na TAK! Przekonam Was, że Bufetu Wiejskiego nie może zabraknąć na Waszym Weselu!
Roman Miś, Zastępca Szefa Kuchni

 Zniewolę Was słodkimi rarytasami z najwyższej półki! Emotikon wink Bufet Króla Jubilerów, Cartiera czeka!
Ryszard Brol, Mistrz Cukiernictwa

Dziękujemy, że byliście z nami!

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij