Zarezerwuj stolik
Czekam na Twoją rezerwację stolika pod numerem +48 32 450 25 88 lub za pomocą formularza poniżej.
Jeżeli masz dodatkowe życzenia dotyczące rezerwacji - chętnie doradzę.
W AKOMPANIAMENCIE PLASTYCZNEGO ŻÓŁTKA, PIKLI ORAZ MAJONEZU Z MARCHEWKI
W TOWARZYSTWIE CHIPSÓW Z KAPARÓW, RUKOLI I GRUSZKI, OKRASZONE SOSEM Z GORGONZOLI ORAZ BIAŁEJ CZEKOLADY
W OCCIE JABŁKOWYM I TYMIANKU, PODAWANY Z TOPINAMBUREM, MARYNOWANĄ CEBULĄ, OLIWĄ SZPINAKOWĄ I ŚMIETANĄ Z KOZIEGO SERA, UROZMAICONY ODROBINĄ KAWIORU
SERWOWANA ZE SZPINAKIEM I FETĄ, MUSEM CHRZANOWYM ORAZ MIXEM SAŁAT W SOSIE KOPERKOWYM
Z MAKARONEM, SIEKANĄ NATKĄ PIETRUSZKI, AROMATYCZNĄ MARCHEWKĄ I PULPETAMI
Z ŻÓŁTKIEM MOLLET, CHIPSEM Z BIAŁEJ KIEŁBASY I MUSEM Z PIECZONEGO ZIEMNIAKA
Z SEREM BUFALA ORAZ ZIOŁOWĄ GRZANKĄ
Z MŁODĄ MARCHEWKĄ, ZIEMNIAKAMI I MAŚLANĄ GRZANKĄ
PODAWANA Z SZARYMI KLUSKAMI ORAZ MODRĄ KAPUSTĄ
W TOWARZYSTWIE MŁODYCH ZIEMNIAKÓW W MUNDURKACH I MŁODEJ KAPUSTY ZE SŁONECZNIKIEM
W ASYŚCIE MARCHEWKOWO-POMARAŃCZOWEGO PUREE, GROSZKU CUKROWEGO I MŁODEGO ZIEMNIAKA, SKĄPANA W SOSIE DEMI-GLACE
Z PIECZONYMI ŁÓDECZKAMI Z ZIEMNIAKA UROZMAICONYCH ROZMARYNEM, W TOWARZYSTWIE SAŁATKI WIOSENNEJ Z WARZYWAMI I SŁONECZNIKIEM, ZWIEŃCZONY SOSEM PIEPRZOWYM
PODAWANY Z PIECZONYMI ŁÓDECZKAMI Z ZIEMNIAKA ORAZ SAŁATKĄ MIODOWO-OGÓRKOWĄ
SERWOWANY Z PUREE Z TOPINAMBURU, PIECZONYMI WARZYWAMI KORZENIOWYMI, ZAKOŃCZONY SOSEM DEMI-GLACE Z DOMIESZKĄ CZERWONEGO WINA
W TOWARZYSTWIE PUREE Z BIAŁYCH WARZYW, SMAŻONEJ BRUKSELKI Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI ORAZ SOSU DEMI-GLACE
PODAWANY NA MUSIE SZPINAKOWYM W TOWARZYSTWIE PIECZONEGO BATATA I MARYNOWANEGO BURAKA
W ASYŚCIE PIECZONYCH ZIEMNIAKÓW, PRAŻONYCH MIGDAŁÓW ORAZ SAŁATKI Z RUKOLI Z MALINAMI
Z EMULSJĄ SELEROWĄ, PERŁOWĄ KASZĄ KUSKUS I BURAKAMI ORAZ DELIKATNĄ PIANKĄ Z ZIELONYCH WARZYW
Z BAZYLIOWYM PESTO, PODAWANE ZE SZPINAKIEM I GORGONZOLĄ
W TOWARZYSTWIE LIŚCI BOTWINY ORAZ WARZYW
SERWOWANE Z KREWETKAMI
PODAWANA Z PIERSIĄ KURCZAKA SUPREME, NA BAZIE SAŁATY RZYMSKIEJ, W ASYŚCIE POMIDORKÓW KOKTAJLOWYCH, CZERWONEJ CEBULI, GRZANEK I PRAŻONYCH MIGDAŁÓW
Z PALONYM SEREM FETA, PESTKAMI DYNI I OLIWKAMI
SERWOWANA Z TRUSKAWKĄ, SEREM MOZARELLA, KANDYZOWANYM ORZECHEM WŁOSKIM ORAZ JAJKIEM MOLLET, ZWIEŃCZONA SOSEM WINEGRET
z sorbetem truskawkowym, carpaccio z truskawki i musem mascarpone
z wiśniami, adwokatem i lodami wiśniowymi
lody egzotyczne
KREM Z WĘDZONYCH POMIDORÓW Z RYŻEM LEKKO ZABIELANY ŚMIETANKĄ
AROMATYCZNY POLSKI ROSÓŁ Z MAKARONEM DLA WSZYSTKICH SMAKOSZY
Czekam na Twoją rezerwację stolika pod numerem +48 32 450 25 88 lub za pomocą formularza poniżej.
Jeżeli masz dodatkowe życzenia dotyczące rezerwacji - chętnie doradzę.
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij