Zarezerwuj stolik
Czekam na Twoją rezerwację stolika pod numerem +48 32 450 25 88 lub za pomocą formularza poniżej.
Jeżeli masz dodatkowe życzenia dotyczące rezerwacji - chętnie doradzę.
PODANY NA CARPACCIO Z PIECZONEGO BURAKA W ASYŚCIE SAŁATKI Z ZIELONEGO JABŁKA I KOLENDRY ORAZ KOMPOZYCJI CZERWONEJ CEBULI I CHIPSA Z JARMUŻU
W TOWARZYSTWIE CHIPSÓW Z KAPARÓW, RUKOLI I GRUSZKI, OKRASZONE SOSEM Z GORGONZOLI ORAZ BIAŁEJ CZEKOLADY
PODANY NA MAJONEZIE Z KISZONEGO OGÓRKA, SERWOWANY WRAZ Z SIEKANĄ CZERWONĄ CEBULĄ, MARYNOWANYM GRZYBEM SCHIMEI I AROMATYCZNYMI PŁATKAMI GRANA PADANO
W ASYŚCIE TATARA Z POMIDORÓW ZE ŚMIETANĄ ROZMARYNOWĄ I MARYNOWANYM IMBIREM
Z 3 RODZAJÓW AROMATYCZNYCH GRZYBÓW LEŚNYCH PODAWANA Z PIECZONĄ DYNIĄ I KIEŁBASĄ CHORIZO
W TOWARZYSTWIE OZORA WIEPRZOWEGO PODANY NA MUSIE ZIEMNIACZANYM
Z MAKARONEM SERWOWANY Z SIEKANĄ NATKĄ PIETRUSZKI, AROMATYCZNĄ MARCHEWKĄ I PULPETAMI
PODANY Z KREMEM FRESH W AKOMPANIAMENCIE GRZANEK ZIOŁOWYCH I MARYNOWANEGO IMBIRU
PODAWANA Z SZARYMI KLUSKAMI ORAZ MODRĄ KAPUSTĄ
PODANY NA PUREE Z CZARNEJ RZEPY I KOPERKU W ASYŚCIE KABACZKA FASZEROWANEGO KRUPNIOKIEM I SOSU TYMIANKOWEGO
PODANY NA DUSZONYM SZPINAKU Z DODATKIEM JAJKA POSZETOWEGO, ORZEŹWIAJĄCEJ LIMONKI I WYRAZISTEGO ANCHOIS, W TOWARZYSTWIE ZIEMNIACZANEJ SAŁATKI BAWARSKIEJ
PODANY Z ZIELONYM JABŁKIEM W ASYŚCIE PUREE ZIEMNIACZANO-PIECZARKOWEGO WRAZ Z SAŁATKĄ Z PIECZONYCH BURAKÓW Z CHRZANEM
SMAŻONY NA KLAROWANYM MAŚLE, PODANY Z KONFITURĄ Z CZERWONEJ CEBULI, PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BIAŁĄ KAPUSTĄ Z PESTKAMI DYNI
Z SOSEM PIEPRZOWO-PIWNYM SKOMPONOWANE Z GRATIN ZIEMNIACZANO-MARCHEWKOWYM ORAZ SAŁATKĄ Z KISZONYCH OGÓRKÓW I CZERWONEJ CEBULI
PODANA NA MUSIE BURACZANO-JABŁKOWYM W AKOMPANIAMENCIE DUSZONEGO JARMUŻU Z KASZĄ KUSKUS
PODANA NA CZARNEJ SOCZEWICY Z MUSEM BOROWIKOWYM, W TOWARZYSTWIE SOSU Z SUSZONEJ ŻURAWINY I CHIPSA SZPINAKOWEGO
PODANY NA SZPINAKU Z ORZECHAMI LASKOWYMI I KREWETKĄ, SKOMPONOWANY Z KASZOTTO Z KASZY GRYCZANEJ, POMIDORÓW SECCHI I OKRASZONY OLEJEM Z PESTEK DYNI
W ASYŚCIE KALAFIORA ROMANESCO ORAZ BURACZANYCH GNOCCHI W SOSIE KURKOWYM
MARYNOWANY W ZIELONEJ HERBACIE I LIMONCE, PODANY NA WARZYWNYM MAKARONIE W TOWARZYSTWIE PIECZONEGO BATATA
W KOMPOZYCJI Z SELEREM NACIOWYM I BURAKAMI PODANE Z KREMOWYM KOZIM SEREM (MOŻLIWOŚĆ WYMIANY NA TOFU) I KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ
SKOMPONOWANE Z ALGAMI AGLIO OLIO, KREWETKAMI, FERMENTOWANYM CZARNYM CZOSNKIEM I NITKAMI CHILLI
W ASYŚCIE SMAŻONEJ BRUKSELKI I PRAŻONYCH ORZECHÓW WŁOSKICH
PODAWANA Z PIERSIĄ KURCZAKA SUPREME, NA BAZIE SAŁATY RZYMSKIEJ, W ASYŚCIE POMIDORKÓW KOKTAJLOWYCH, CZERWONEJ CEBULI, GRZANEK I PRAŻONYCH MIGDAŁÓW
PRAŻONYMI ORZECHAMI ARACHIDOWYMI I KREMOWYM KOZIM SEREM, W KOMPOZYCJI Z AWOKADO ORAZ OLEJEM Z PESTEK DYNI
OKRASZONA SOSEM MANGO W TOWARZYSTWIE CHIPSÓW Z BATATA
NA COULISIE JEŻYNOWYM SKOMPONOWANY Z JADALNĄ BIAŁĄ ZIEMIĄ ORAZ FIGĄ W TEQUILI
SERWOWANA Z ŻELEM Z CZARNEGO BZU, BORÓWKAMI ORAZ ORZECHAMI W KARMELU
Z GANACHE Z BIAŁEJ CZEKOLADY PODANE NA PUREE GRUSZKOWYM I UDEKOROWANE SEZONOWYMI OWOCAMI
W TOWARZYSTWIE DOMOWEJ GRANOLI I PŁYNNEJ CZEKOLADY
KREM Z WĘDZONYCH POMIDORÓW Z RYŻEM LEKKO ZABIELANY ŚMIETANKĄ
AROMATYCZNY POLSKI ROSÓŁ Z MAKARONEM DLA WSZYSTKICH SMAKOSZY
Czekam na Twoją rezerwację stolika pod numerem +48 32 450 25 88 lub za pomocą formularza poniżej.
Jeżeli masz dodatkowe życzenia dotyczące rezerwacji - chętnie doradzę.
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij