Zarezerwuj stolik
Czekam na Twoją rezerwację stolika pod numerem +48 32 450 25 88 lub za pomocą formularza poniżej.
Jeżeli masz dodatkowe życzenia dotyczące rezerwacji - chętnie doradzę.
Tradycyjny rosół z makaronem
Pieczona kaczka z kluskami i modrą kapustą
Tradycyjny rosół z makaronem
Rolada z kluskami i modrą kapustą
Tradycyjny rosół z makaronem
Polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-miodowym, puree ziemniaczane i kompozycja sałat z fasolką szparagową i jajkiem
Z ŻÓŁTKIEM, PIKLAMI I WYPIEKANYM NA MIEJSCU PIECZYWEM
W WINIE Z GRZYBAMI, FRANCUSKIM SOSEM NA BAZIE KAPARÓW I OCTU BALSAMICZNEGO I PARMEZANEM
Z BOCZNIAKIEM MIKOŁAJKOWYM I ŚLIWOWICĄ
ZE SWOJSKIM MAKARONEM
Z PARMEZANEM
Z ZIOŁOWYM, WĘDZONYM DORSZEM
Z JAJKIEM W KOSZULCE, PIEROŻKAMI Z KRÓLIKIEM I ZIEMNIAKAMI W PALONYM SIANIE
Z SUFLETEM ZIEMNIACZANYM, PUREE DYNIOWYM I ŚLIWKOWYM CONSOMME
* Bastowanie to polewanie kawałka mięsa lub ryby rozgrzanym tłuszczem, by poprawić soczystość, kolor i smak
SERWOWANE Z BAGIETKĄ Z GRZYBAMI I PALONĄ SAŁATĄ RZYMSKĄ
Z DODATKIEM SOSU WIŚNIOWEGO I MUSU Z KOZIEGO SERA, Z FRYTKAMI Z BATATÓW I PIKLAMI
KLUSKI I MODRA KAPUSTA
FASZEROWANY DYNIĄ I CHRZANEM, PODAWANY Z ZIEMNIACZKAMI NA WĘDZONEJ SŁONINIE I BRUKSELKĄ
ZIEMNIAKI Z PIECA, BUKIET SAŁAT, SOS DO WYBORU: PIEPRZOWY LUB GRZYBOWY
Z KASZTANAMI, SUFLETEM GRZYBOWO-WIŚNIOWYM I ZIEMNIAKAMI
Z KLUSKAMI GRYCZANYMI I RISOTTO Z MARCHEWKI
ŻURAWINĄ I CEBULĄ MARYNOWANĄ W WINIE
Z PUREE MARCHEWKOWYM I CUKINIOWYM SPAGHETTI
Z KURCZAKIEM
KOMPOZYCJĄ WARZYW, PRAŻONYMI PESTKAMI DYNI, KAWIOREM ZE ŚLIMAKA I MARYNOWANĄ DYNIĄ
Z CHUTNEY Z RABARBARU I SMAŻONĄ BRIOSZKĄ
Z MUSEM KAWOWYM, OWOCAMI I LODAMI ŚMIETANKOWYMI
Z RYŻEM
Z BITĄ ŚMIETANĄ I LODY WANILIOWE
Czekam na Twoją rezerwację stolika pod numerem +48 32 450 25 88 lub za pomocą formularza poniżej.
Jeżeli masz dodatkowe życzenia dotyczące rezerwacji - chętnie doradzę.
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij